Viognier

Cépage : Viognier

Le Viognier, cépage blanc originaire de la vallée du Rhône, a su trouver sa place sur les coteaux du Vallon de l'Aubonne, terre graveleuse, qui se
réchauffe vite au printemps.
Au bouquet, des arômes d'abricot et de pêche avec une très grande finesse et structure en bouche.

Apéritif - Fruits de mer
Crustacés - Poissons en sauce Viande blanche - Volaille Plateau fromages

Elevé 12 mois en fût de chêne.

Température de service :
10° - 12°

Garde :
1 – 5 ans

Disponible en :
75cl – 50cl

Contenance disponible :

75 cl - 50 cl

You might also like...


ReCaptcha

This service is used to secure web forms of our website and required if you want to contact us. By accepting it you agree to Google's privacy policy: https://policies.google.com/privacy

Google Analytics

Google Analytics is a service used on our website that tracks, reports traffic and measures how users interact with our website content in order for us to improve it and provide better services.

Facebook

Our website allows you to like or share its content on Facebook social network. By activating and using it you agree to Facebook's privacy policy: https://www.facebook.com/policy/cookies/