9 septembre 2022

Repas gastronomique autour du Magnum

Le vendredi 2 septembre 2022 à 19 heures

Préparé par le Chef David Yerly de l’Auberge la Crox Blanche de Lavigny


Amuse-bouche
(Verrine Crevettes Emulsion Jus de Carottes et Gingembre)
***
Pressée de Foie Gras
aux Pêches de Vigne et Vanille
Brioche Maison
***
Goujonette de féra du Léman au céleri confit et Chanterelles
Mousse de Chardonnay
***
Désossée de caille farcie aux Pommes et Vallonos
Fondue de choux verts aux petits légumes
Pommes rôties au thym
***
Fromages d'ici
(Gruyère très salé - Brigand du Jorat - Chèvre au Poivre - Tomme Vaudoise
Tête de Moine)
***
Croustillant Chocolat-Passion

Minérales et café compris

120.- / membre et conjoint
140.- non membre
Famille St.Schmidt

ReCaptcha

This service is used to secure web forms of our website and required if you want to contact us. By accepting it you agree to Google's privacy policy: https://policies.google.com/privacy

Google Analytics

Google Analytics is a service used on our website that tracks, reports traffic and measures how users interact with our website content in order for us to improve it and provide better services.

Facebook

Our website allows you to like or share its content on Facebook social network. By activating and using it you agree to Facebook's privacy policy: https://www.facebook.com/policy/cookies/